Duurzaamheids­hypotheek

Het kopen van een woning is waarschijnlijk de grootste emotionele aankoop in je leven en er komt veel bij kijken. De koop van een nieuwbouwwoning levert vaak meerdere vraagstukken op over de woning zelf, maar ook financieel. Bij Dura Vermeer laten we je er niet alleen voor staan, je krijgt je eigen team om je heen. De financiële coaches van NEXTHome, hypotheekpartner van Dura Vermeer, helpen je graag met de financiering, het inrichten van je hypotheek én de verkoop van je huidige woning.

Duurzaamheids­hypotheek

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in De Oude Haven kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek. Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

Duurzaamheids­hypotheek

Hoe werkt dit?

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek met hypotheekpartner NEXTHome maak je kennis met één van de financiële coaches van NEXTHome. Het eerste contact met een financiële coach is altijd een (digitaal) oriëntatiegesprek. Hierin maak je kennis met elkaar en verken je samen uitgebreid de financiële mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn onder andere de rentestrategie voor je nieuwe hypotheek, het meenemen van je bestaande hypotheekrente en het bespreken van de maandlasten. 

Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang bij de toewijzing
Zodra er meer bekend is over de woningen kun je kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aanvragen bij NEXTHome. In zo’n oriëntatiegesprek wordt bekeken of een hypotheek voor jou haalbaar (qua hoogte) en betaalbaar (dat bepaal je zelf aan de hand van de maandlast) is. Bij een positieve uitslag krijg je voorrang bij de toewijzing, maar ook na de toewijzing kun je bij hen terecht. 

Je hypotheek laten verzorgen door NEXTHome
Indien je dit wenst kan NEXTHome jouw hypotheek volledig voor je verzorgen. Een nieuwbouwhypotheek is namelijk een aparte tak van sport. De Financiële Coaches van NEXTHome hebben ruime ervaring in het verzorgen van nieuwbouwhypotheken en zijn volledig toegewijd aan het project De Oude Haven.

DE VOORDELEN VAN NEXTHOME:

  • Korte lijnen met Dura Vermeer
  • Oplossingen voor dubbele lasten tijdens de bouw
  • Extra’s en upgrades volledig mee te financieren
  • Vergelijk van diverse duurzaamheidshypotheken
  • Advies- en bemiddelingskosten slechts € 1.375,-

Vragen?
Voor een afspraak met NEXTHome ben je altijd welkom op het kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend en gaan van start zodra er meer informatie over de woningen bekend is.

Telefoonnummer: 0186-745772
E-mail: info@nexthome.nl