Uitstekende locatie

De Oude Haven ligt centraal aan de Donge. Op 10 minuten fietsen van het centrum van Raamsdonksveer en van het hart van vestingstad Geertruidenberg.

Centrale ligging

Met de auto zit je vanuit De Oude Haven via de A59 en A27 zo in Oosterhout, Breda, Waalwijk of Tilburg. Daarnaast verplaats je je met de bus gemakkelijk in de omgeving. Zin om de natuur in te trekken? Op de fiets of – nog leuker – met de boot ben je in een paar minuten in de Biesbosch.  

Centrale ligging

Alles vlakbij

Boodschappen doen, een nieuwe outfit shoppen, gezellig een hapje eten of het theater bezoeken, vanuit De Oude Haven kan het lopend of op de fiets. In Raamsdonksveer óf in Geertruidenberg. In dat laatste geval neem je de speciale voetgangers- en fietsbrug vlakbij de haven. Daarbij is de omgeving van De Oude Haven heel kindvriendelijk met basisscholen en kinderdagverblijven op loopafstand. Op sportgebied zijn de mogelijkheden in de buurt legio. Voetballen, hockeyen, tennissen, tafeltennissen, badmintonnen, het is vlakbij allemaal mogelijk. Raamsdonksveer heeft tevens een eigen binnen- en buitenzwembad. In De Oude Haven hoeft niemand zich dus te vervelen.

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen
Alles vlakbij

Ligging

Word je net zo enthousiast als wij?

Meld je aan en blijf op de hoogte!