19 april 2024

Weer een stap verder in Raamsdonksveer

Een feestelijke update uit Raamsdonksveer! 🥳 Op woensdag 17 april  heeft Dura Vermeer de anterieure overeenkomst met gemeente Geertruidenberg ondertekend. En dat betekent dat we weer een stapje dichter bij de herontwikkeling van de Oude Haven in het centrum van het dorp zijn.

Weer een stap verder in Raamsdonksveer

Ontwikkelaar Edith Balke: “Vandaag is het startschot van weer een mooi project. Samen met gemeente Geertruidenberg gaan we de levendigheid terugbrengen bij de Oude Haven. Niet alleen creëren we ongeveer 52 woningen, maar we besteden ook aandacht aan een nieuw waterelement en het vergroenen van de openbare ruimte. We hebben zin om aan de slag te gaan!”
 
Ook projectleider Niels Tiekstra van gemeente Geertruidenberg verheugt zich op de samenwerking: “Na een goede voorbereiding zijn we nu zover dat we een volgende stap kunnen zetten in de projectontwikkeling. Samen zijn we gekomen tot een prachtig plan met een divers woningaanbod. Een waardevolle toevoeging aan ons dorp en een mooie stap in het aanpakken van de wooncrisis.”